ساختمان مسکونی باغ نگار اصفهان همانطور که از نامش پیداست در منطقه ی باغ نگار اصفهان قرار دارد. طراحان نمای مدرنی را طراحی کردند که معرف معماری سنتی ایرانی نیز بود. آن ها در طراحی پنجره ها از طرح های گره چینی سنتی اصفهان استفاده کردند، اما متریال به کار رفته در آن جدید بوده و آن متریال “ترکیب کانفولیت و پودر سنگ” می باشد. همچنین برای طراحی نمای شمالی و جنوبی ساختمان، سعی کردند تا به طور مستقیم به سراغ اقلیم اصفهان و خانه های قدیمی این شهر بروند.
در این پروژه آجرها به صورت کرکره هایی که روی سطح شیشه ای نما کشیده شده اند، دید مناسب به فضای بیرونی شهر تعریف جدیدی از کاربرد آجر را نمایش می دهد که کانسپت اصلی پروژه را شکل می دهد.
هماهنگی هایی که باید بین گروه های مختلف انجام شود از معماران و طراحان پروژه گرفته تا پیمانکاران برای پیاده سازی پلان های طراحی معماری و مهندسین برای تنظیم کردن تجهیزات و سیستم های درگیر در ساخت و ساز و سایر افراد، باعث شده تا مدیریت یک پروژه ساختمانی بسیار سخت و دشوار باشد.
وجود مهمات منفجر نشده برای بازگشت کشاورزان و کار بر مزارع خطر ایجاد میکند و پاکسازی زمینهای آلوده و بازسازی زیرساختهایی مانند شبکههای آبیاری، تامین انرژی و حمل و نقل نیز چالش بزرگی است.
ارتباط با طراحی و ساختوساز ساختمانها یا محیطهای ساختهشده، میباشد.
در بخش های بعدی نیز قصد داریم نمونه نمای ویلاهایی که در سالهای اخیر در ایران اجرا شده اند را جمع آوری کرده و به اشتراک بگذاریم.
بنابراین صفحه نما به قطعات خردی تقسیم شده که این قطعات با جلو و عقب شدن و گرفتن زوایای کم نسبت به یکدیگر در محدوده مجاز ساخت و ساز تحرک را به این نما افزودند.
زنده , ایستگاه خبر؛ پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ برابر با ۱ read more فوریه ۲۰۲۴
ساختمان اداری اطلس در یکی از مناطق تجاری استان همدان واقع شده است. نمای منحنی ساختمان یک حرکت محدب و مقعر مانندی را دنبال کرده و نظام هندسی نوارهای منحنی، جهت متحد کردن این سه برج و نمایش آن به صورت یک ساختمان واحد به کار رفته اند.
فرهنگ باستانی ایران، از سبک معماری عمیقی برخوردار است. ایلامیها، هخامنشیان، هلنیستیها و دیگر سلسلههای پیش از اسلام، آثار سنگی برجستهای را از عظمت معماری خود، به جای گذاشتند. چغازنبیل و پارسه از این آثار هستند و هر دو در سال ۱۹۷۹ میلادی، به عنوان میراث جهانی یونسکو شناخته شدند. مجموعه آثار رهبانی ارامنه ایران در سال ۲۰۰۸ م، به عنوان میراث جهانی یونسکو ثبت شد؛ معماری این مجموعه، نمایانگر ترکیبی از فرهنگهای بیزانس، پارسی و ارمنی است.
در این مطالب اطلاعاتی در مورد روند طراحی و اجرای آن ها به طور خلاصه شرح داده شده است. دسترسی به همه این مطالب به صورت پراکنده ممکن است برای کاربران دشوار باشد. از این رو خط معمار در این بخش مجموعه ای ۵۰ تایی از نماهای اجرا شده در چند سال اخیر ایران را جمع آوری کرده و همراه با لینک مطلب به اشتراک خواهد گذاشت.
طراحان برای پوشش نما از چوب استفاده کرده اند. انتخاب چوب برای نمای ساختمان به دلیلی ماهیتش، ساختمان را به طبیعت نزدیک می سازد.
۵ _ طراحی و بازسازی خانه حیاط دار، استودیو معماری شماره چهار
خانه پالیز در انتهای کوچه ی پالیز در میان باغ های مرکبات بهشهر قرار گرفته است. نمای این ساختمان مسکونی به چهار بخش تقسیم شد که دو بخش آن فرو رفته و دو بخش آن برجسته بود. یکی از دلایل آن ایجاد مکش و فشار و بر روی نما است تا اجازه دهد که هوای تازه به داخل ساختمان جریان یابد و در نتیجه نیازی به استفاده از دستگاه های سرمایشی وجود نداشته باشد.
Comments on “The smart Trick of ساختمان That Nobody is Discussing”